gonatt


framsteg

En dryg månad sedan började kag gymma efter ett långt uppbehåll med träning. Känner verkligen att jag gjort stora framsteg med konditionen framför allt! Har gått till gymmet nästan varenda dag och kört kondition, styrke går ju inte varenda dag så man sliter ut sig.
I början fick jag kämpa mig till att klara 15 minuters springande på crosstrainer eller rullband, men senaste dagarna har jag orkat 45 och 40 minuter - på ökande och sjunkande nivå (!!) känns så skönt med resultat. Dethär tempot fortsätter jag i så orkar jag snart en timme :-)


Jobba jobba joobbaa

Tjena babes! Här står det till som i vanlig ordning.
Hunnit med gymmet idag innan de blev dags för kvällsjobb:)
Imorgon är man ledig, sen blir de 10 dagars jobb i sträck, men de blir super! har fått mig heltid nu så de blir rättså mycket mer än vad jag varit van vid senaste åren. Men de kommer gå skitbra!

Annars äre väl inte så mycke mer för tillfället , lillan mår bra som hon oftast gör tack och lov! och jag kan inte sluta längta tills vi flyttar in i trean (!!!) ååh så kuul

Ett par bilder på mig och älskling från ikv.


Helgen!

Vilken uuurskön helg jag haft!
I fredags skrev jag lägenhets kontrakt på en trea i centrum, ska bli så sjukt skönt å slippa trängas här i tvåan, men denhär lägenheten har så mycket minnen! speciellt från Aisha såklart, kommer sakna den haha..
Har minsann gått till gymmet fredag lördag söndag, väldigt hurtigt må ja säga! I love it, har tagit lite mått idag så om en månad får vi se vad som hänt med kroppen! imorgon vankas en ny jobb vecka för min del.Så nu äre bums i säng för mig

Nåågra bilder:


fullt ös

Allt går som på en räkmacka just nu.. jobbar, gymmar och vara med min prinsessa är väl i stort sett vad mina dagar går ut på! mår braaaa helt enkelt! imorgon äre dags att påbörja en annan förändring eller hur ska jag kalla det haha .. :)



22 bast!

Min födelsedag idag. Jag har haft en super bra dag, jobbat och på efter middagen kom mina vänner och familj och så blev det tårta såklart! Tusen tack till alla som grattat och alla som varit hit och hälsat på , love u all!



Fin dag

Varit ute och lekt med lillan. I detta fina väder kan man ju bara inte sitta inne! ska dra en stund på gymmet på ett tag tänkte jag, måste bara samla lite kraft ;-)


RSS 2.0