blogg appen

blogg appen har legat nere flera dagar !! ja som nästan kommit in på blogg spåret igen haha ! har iallafall flyttat ib i nya läggan samt fått den gamla besiktad och klar , såå skönt! återkommer inom en snar framtid;-)


Helg!

Min lediga helg nu, frågan är hur ledigt det blev hehe, flyttat flera lass igår till förrådet i huset vi flyttar in i inom en snaaar framtid ;-) 
Hann iallafall sväng på stan med mamma och Aisha på förmiddagen åså på Coop med Ahmed där aisha sprang runt i nästan en timme och plocka på sig varor:-) idag blire städa med Cia  - grundligt! 

God morgon

jobbar jobbar .. eller nu äre kaffe rast men i annat fall äre jobb som gäller hela daan! börjar bli lite stressad inför flytten, ser ut att bli tidigare än 1a maj så nu äre verkligen dags att få städningen klar...... haha åh längtar så jag håller på å spricka!


Sötan

Är så sjukt slut i huvudet men måste ändå göra ett litet inlägg känner jag.. Dagen har bestått av jobb och mys med familjen. Bror är på besök i stan och sov över hos föräldrarna våra så vi åkte dit och festade på varma mackor tidigare ikväll. Egentligen hade jag bara tänkt sjunka ner i soffan och somna till nån film så hade Ahmed kunnat bära in mig i sovrummet sen ( enkelt och bekvämt ) ;) haha. Njamen tog chansen att umgås med la familia, inte ofta vi alla är i samma rum hehe.

Aisha är på topp, är verkligen vad man kan kalla stolt mamma! men det är vi alla mammor, stolta över våra små solstrålar <3 Hon har börjat med så mycket som fyra ords meningar senaste veckorna, helt otroligt snabbt har det gått från två till fyra ord på raken, ovanligt men det så mysigt att höra henne prata, haha hennes söta röst. Ni vet/kommer få veta känslan, man ryser nästan för de e så gulligt!
Det bästa som finns är att ha henne sovandes på min mage/ "hela min framsida", på riktigt - de är det bästa jag vet!
Försökte alltid ha henne mysandes på mig så mycket som möjligt så hon va sådär jätte liten för ja tänkte snart är hon stor å då ryms hon inte , pffft säger jag nu klart hon ryms! om hon så vill ligga å sova på mig när hon är 18 år äldre och väger 50 kg mer så FINE , sov på mig ! ... faaasst man kanske inte ska lova nått dock ?

haha puss godnatt


Ute dag

Underbart väder. Har inte sett ett moln på hela förmiddagen! så vi for ut jag Aisha mor och far till några bekanta i trångfors och solade oss en stund ;)
Aisha pysslade på i snön med en spade och en vovve ! mysigt vare.

Nu ska man jobba !


Musik

länge sedan jag bara låg och njöt av musik.. har legat över en timme i sängen nu med headset och lyssnat på mina absoluta favoriter, Pink - just give me a reason står ju helt klart etta och delad första plats får klart Mando Diao - strövtåg i hembygden öron godis!
Fixat en playlist till gymmet också, tagga till lite :) faktiskt varit dit idag och kört slut på ben och rumpa och rygg.. blir nog ett konditions pass imoron? kan ju inte ha träningsvärk i hela kroppen när man ska jobba å stå i.
Nå, ska stänga ögonen strax, imorgon ska ja försöka få lite flytt-städ gjort..
puss på er


Busy day

Jobbat från 07 imorse. Skönt å va uppe me tuppen! Efter de blev de gymmet en timme och sen en lång promme med Cia:) har nyss kommit hem och nu ska lillan bums i säng .. de blev lite sent idag haha


Luleå

Idag tog jag och lillan oss en sväng till storstan Luleå!
Åkte tidigt och först och främst tog vi oss en sväng förbi farmor. Fikade och hjälpte henne upp med gardiner, promenerade sen in till stan med Sara och har vandrat runt i timmar !! fick med mig ett par skor åt Aisha därifrån:) nu sitter vi på bussen påväg hem. helt slut är jag !


Träning

Har satt igång ett träningsprogram med Ahmed , första dagen idag. Pinsamt vad svag jag är i armarna haha! nå nu ska karln få hjälpa mig att pumpa upp musklerna litegrann;-)


Snuttan

Jobbat idag! älskar att jobba dagtid. Mötte upp Mamma å Rebecca när jag slutade. Blev att inhandla lite nya ytterkläder till Aisha ( vatten och vind tätt ). Super priser på Team Sportia(!!) gick runt en stund sedan var det dags att bege sig hemåt.

något ovanligt hände idag ... Aisha somnade kl 18?! ännu sover hon och kommer sova hela natten.. ( hoppas jag )
hon måste varit så trött!
Cia kom förbi en sväng med lilla Elin å surrade en stund sen har ja inte gjort typ nånting mer på eftermiddagen.


Gårdagen

Igår var inte världens mest händelserika dag, men mysigt hade vi. Jag å gumman :-) Gick först en sväng på stan, med mamma å pappa, sen lekparken en sväng innan vi gick vi hem å laga mat. Aisha lekte på hemma medans jag fick lite städning klart och sedan drog vi oss ut igen i ett par timmar så Aisha fick promenera och leka av sig ordentligt. Sen blev de film mys hos mormor och morfar! ( Aishas alltså ) .

Lite bilder från dagen


<3


RSS 2.0